Voorzieningen

De camping heeft een strakke opdeling tussen de geklede en naturisten faciliteiten. Op onze geklede camping bieden wij 30 standplaatsen. Daarnaast staan op het gezellige veld de Koeienweide 3 ingerichte stacaravans.

Op het naturisten deel treft u eveneens 30 royaal opgezette kampeerplaatsen aan welke voor u beschikbaar zijn. Tevens staat op het veld de Geitenweide 1 ingerichte stacaravan.

Op de camping zijn verharde plaatsen aanwezig voor campers.

Het kampeerterrein is voorzien van diverse goed onderhouden sanitaire voorzieningen waar u tevens gebruik kunt maken van warm en koud stromend water. Met een verwarmd zwembad op het terrein aanwezig, komt u heerlijk tot genieten. Ook wanneer het weer een keertje tegen zit. Natuurlijk is er gedacht aan een veld voor een partijtje voetbal, volleybal of badminton. Met uw gezin of met uw altijd vriendelijke campinggasten. Of neem plaats aan de visvijver.

 

ss

Het verwarmde zwembad,

circa 30 graden

De rustig gelegen visvijver,

waar u heerlijk rustig kunt vertoeven

genieten van de rust

ss
   

Kamperen bij de boer wordt natuurlijk pas echt sprekend als u van dieren kunt genieten. Op en om onze camping treft u kippen, konijnen pony's en paarden aan. De kinderen mogen helpen bij de verzorging. Verder is er mogelijkheid om ook nog een ritje met de huifkar te maken.

Bekijk ook de pagina's op de website omtrent onze stalhouderij:

 

Uitgelicht

Het campingseizoen is bijna weer geopend. Wij hopen u dan ook weer vanaf 1 april te mogen verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou! Dit seizoen starten we met een Paasontbijt op 1e Paasdag van 09:00-10:00uur in onze kantine.

We beginnen dit nieuwe jaar met een nieuw boekingssysteem, men kan nu zelf een reservering/optie plaatsen.

Zie de link onder op de pagina's: geklede-camping naturisten-camping en stacaravans

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

 

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN