Voorzieningen

De camping heeft een strakke opdeling tussen de geklede en naturisten faciliteiten. Op onze geklede camping bieden wij 30 standplaatsen. Daarnaast staan op het gezellige veld de Koeienweide 3 ingerichte stacaravans.

Op het naturisten deel treft u eveneens 30 royaal opgezette kampeerplaatsen aan welke voor u beschikbaar zijn. Tevens staat op het veld de Geitenweide 1 ingerichte stacaravan.

Op de camping zijn verharde plaatsen aanwezig voor campers.

Het kampeerterrein is voorzien van diverse goed onderhouden sanitaire voorzieningen waar u tevens gebruik kunt maken van warm en koud stromend water. Met een verwarmd zwembad op het terrein aanwezig, komt u heerlijk tot genieten. Ook wanneer het weer een keertje tegen zit. Natuurlijk is er gedacht aan een veld voor een partijtje voetbal, volleybal of badminton. Met uw gezin of met uw altijd vriendelijke campinggasten. Of neem plaats aan de visvijver.

 

ss

Het verwarmde zwembad,

circa 30 graden

De rustig gelegen visvijver,

waar u heerlijk rustig kunt vertoeven

genieten van de rust

ss
   

Kamperen bij de boer wordt natuurlijk pas echt sprekend als u van dieren kunt genieten. Op en om onze camping treft u kippen, konijnen pony's en paarden aan. De kinderen mogen helpen bij de verzorging. Verder is er mogelijkheid om ook nog een ritje met de huifkar te maken.

Bekijk ook de pagina's op de website omtrent onze stalhouderij:

 

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer in volle gang. Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat er zaterdagavond 3 Juni 2017 om 19:00uur een BBQ op het programma voor de campinggasten. Lijkt het u als campinggast leuk om te komen bbq-en, bent u van harte welkom! Voor aanmelding is gewenst.

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info: www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN