Omgeving

Door de centrale ligging van Camping Nieuw Moscou zijn er voor iedereen leuke uitstapjes in ieder seizoen te vinden. De camping is gesitueerd bij het prachtige natuurgebied Schoonhoven. Met een rijkelijke hoeveelheid aan fietspaden kunt u kilometers fietsen door gezellige dorpjes en uitbundige boslandschappen afgewisseld met rustige boerenvlakten.

U rijdt binnen 7 kilometer naar de grote plaats Hoogeveen waar u een modern en uitgebreid winkelcentrum treft waar in het zomerseizoen de alom bekende Pullendagen georganiseerd worden. Dit evenement bestaat uit tientallen marktkramen afgewisseld met muziek en straattheater. Voor de fanatieke fietsers of de mensen die met de auto er op uit willen zijn in de provincie leuke evenementen en bezienswaardigheden. Wel eens gehoord van Europa's mooiste dierenpark ZOO Emmen, Avonturenpark Hellendoorn, Pony rijden in Attractiepark Slagharen, of waterskiën bij het Ermerstrand? Kom en geniet van al het moois dat onze provincie te bieden heeft.

 

Uitgelicht

Het campingseizoen is bijna weer geopend. Wij hopen u dan ook weer vanaf 1 april te mogen verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou! Dit seizoen starten we met een Paasontbijt op 1e Paasdag van 09:00-10:00uur in onze kantine.

We beginnen dit nieuwe jaar met een nieuw boekingssysteem, men kan nu zelf een reservering/optie plaatsen.

Zie de link onder op de pagina's: geklede-camping naturisten-camping en stacaravans

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

 

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN