Omgeving

Door de centrale ligging van Camping Nieuw Moscou zijn er voor iedereen leuke uitstapjes in ieder seizoen te vinden. De camping is gesitueerd bij het prachtige natuurgebied Schoonhoven. Met een rijkelijke hoeveelheid aan fietspaden kunt u kilometers fietsen door gezellige dorpjes en uitbundige boslandschappen afgewisseld met rustige boerenvlakten.

U rijdt binnen 7 kilometer naar de grote plaats Hoogeveen waar u een modern en uitgebreid winkelcentrum treft waar in het zomerseizoen de alom bekende Pullendagen georganiseerd worden. Dit evenement bestaat uit tientallen marktkramen afgewisseld met muziek en straattheater. Voor de fanatieke fietsers of de mensen die met de auto er op uit willen zijn in de provincie leuke evenementen en bezienswaardigheden. Wel eens gehoord van Europa's mooiste dierenpark ZOO Emmen, Avonturenpark Hellendoorn, Pony rijden in Attractiepark Slagharen, of waterskiën bij het Ermerstrand? Kom en geniet van al het moois dat onze provincie te bieden heeft.

 

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer in volle gang. Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat er zaterdagavond 3 Juni 2017 om 19:00uur een BBQ op het programma voor de campinggasten. Lijkt het u als campinggast leuk om te komen bbq-en, bent u van harte welkom! Voor aanmelding is gewenst.

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info: www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN