Naturisten camping

Camping Nieuw Moscou is naast een geklede camping ook voorzien van een gescheiden naturisten deel. Als lid van de NFN bezoeken jaarlijks tientallen naturisten onze camping. Hierbij staan diverse faciliteiten ter beschikking opgesteld in een prachtige en ontspannen omgeving. Beleef de rust en harmonie om weer bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Onze camping biedt u als bezoeker de mogelijkheid zelf uw tent, caravan, of camper te plaatsen. U kunt ook bij ons een stacaravan huren.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op deze site of kom langs voor een bezoekje aan de camping.

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer begonnen, met nu al prachtige zonnige dagen! We zijn alweer in volle gang alle de voorbereidingen zijn weer getroffen, zodat het terrein er weer netjes uitziet voor het komende campingseizoen.

Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons.

Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info:

www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN