Naturisten camping

Camping Nieuw Moscou is naast een geklede camping ook voorzien van een gescheiden naturisten deel. Als lid van de NFN bezoeken jaarlijks tientallen naturisten onze camping. Hierbij staan diverse faciliteiten ter beschikking opgesteld in een prachtige en ontspannen omgeving. Beleef de rust en harmonie om weer bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Onze camping biedt u als bezoeker de mogelijkheid zelf uw tent, caravan, of camper te plaatsen. U kunt ook bij ons een stacaravan huren.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op deze site of kom langs voor een bezoekje aan de camping.

Uitgelicht

Het voorjaar is in aantocht, met nu al prachtige zonnige dagen! We zijn alweer in volle gang met de voorbereidingen zodat het terrein er weer netjes uitziet voor het komende campingseizoen.

Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat de jaarlijkse Paasbrunch op het programma in het paasweekend voor de aanwezige campinggasten. Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info:

www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam vd Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN