Een echte beleving

 

Wenst u echt tot rust te komen in een prachtige natuurlijke omgeving waar u persoonlijk welkom geheten wordt door de gastheer van uw camping?

Dan is camping Nieuw Moscou de uitgekozen stek om uw vakantie door te brengen. Met een goed verzorgd aanbod aan faciliteiten hoeft u zich geen moment te vervelen.

En per 1 oktober 2013 is er de mogelijkheid tot overnachten in onze groepsaccommodatie. Zie Appartementenverhuur Nieuw-Moscou.

Daarnaast vindt u in de directe omgeving een groot scala aan activiteiten voor sportieve en recreatieve uitstapjes. En wat ons zo bijzonder maakt is dat wij naast de gezinscamping ook gescheiden kampeer faciliteiten hebben voor naturisten. Maar ook op locatie zijn diverse arrangementen mogelijk!

U bent van harte welkom!!!

Klik hier voor de Plattegrond van Camping Nieuw Moscou

 

Door op onderstaande foto te klikken, opent zich een leuke presentatie van de Camping waar u door heen kunt scrollen!

                                            aaaa

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer in volle gang. Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat er zaterdagavond 3 Juni 2017 om 19:00uur een BBQ op het programma voor de campinggasten. Lijkt het u als campinggast leuk om te komen bbq-en, bent u van harte welkom! Voor aanmelding is gewenst.

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info: www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN