Geklede camping

Beleving, rust en plezier.

Kernwoorden waarmee wij onze gasten direct ter wille zijn. Brengt u een bezoek voor enkele dagen fietsplezier, of komt u met het hele gezin uw zomervakantie bij ons doorbrengen? Op onze camping is er altijd genoeg te beleven voor jong en oud. U kunt komen in uw eigen tent, caravan of camper, maar evt ook in één van onze stacaravans.

Onze gasten nemen graag plaats in onze "huuskamer" waar men terecht kan om bij te praten of een spelletje te spelen. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht daar hebben we een aantal skelters voor beschikbaar, verwarmd zwembad op de camping, visvijver. Ook kunnen ze in overleg ponyrijden of helpen bij de dierverzorging.

Natuurlijk is er gedacht aan een veld voor een partijtje voetbal, volleybal of badminton. Met uw gezin of met uw altijd vriendelijke campinggasten.


Maak hier een prijsberekening of uw reservering

Uitgelicht

Het campingseizoen is bijna weer geopend. Wij hopen u dan ook weer vanaf 1 april te mogen verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou! Dit seizoen starten we met een Paasontbijt op 1e Paasdag van 09:00-10:00uur in onze kantine.

We beginnen dit nieuwe jaar met een nieuw boekingssysteem, men kan nu zelf een reservering/optie plaatsen.

Zie de link onder op de pagina's: geklede-camping naturisten-camping en stacaravans

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

 

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN