Geklede camping

Beleving, rust en plezier.

Kernwoorden waarmee wij onze gasten direct ter wille zijn. Brengt u een bezoek voor enkele dagen fietsplezier, of komt u met het hele gezin uw zomervakantie bij ons doorbrengen? Op onze camping is er altijd genoeg te beleven voor jong en oud. U kunt komen in uw eigen tent, caravan of camper, maar evt ook in één van onze stacaravans.

Onze gasten nemen graag plaats in onze "huuskamer" waar men terecht kan om bij te praten of een spelletje te spelen. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht daar hebben we een aantal skelters voor beschikbaar, verwarmd zwembad op de camping, visvijver. Ook kunnen ze in overleg ponyrijden of helpen bij de dierverzorging.

Natuurlijk is er gedacht aan een veld voor een partijtje voetbal, volleybal of badminton. Met uw gezin of met uw altijd vriendelijke campinggasten.

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer in volle gang. Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat er zaterdagavond 3 Juni 2017 om 19:00uur een BBQ op het programma voor de campinggasten. Lijkt het u als campinggast leuk om te komen bbq-en, bent u van harte welkom! Voor aanmelding is gewenst.

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info: www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN