Stacaravan op de Koeienweide nr 6 (Atlas)

4 persoons stacaravan. Deze luxe stacaravan is voorzien van de volgende gemakken:
terras, douche, toilet, gaskachel, tv, radio en ingerichte keuken.

De keuken is voorzien van 4 pits gasstel, warm water, koelkast, gasoven en magnetron, bestek, pannen, glazen.
Geheel voorzien.

Deze caravan heeft een aparte eethoek, zithoek en keuken, douche met toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met 2 persoonsbed, met directe doorgang naar douche en toilet en 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Deze kunnen evt naar elkaar toegeschoven worden.

Ondanks dat de stacaravan voorzien is van sanitair, mag u ook gebruik maken van het verwarmde toiletgebouw, welke op hetzelfde campingveld aanwezig is.

Tevens mag u van de faciliteiten op de camping gebruik maken, onderandere verwarmd zwembad en visvijver.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op via het formulier op deze site of kom gerust even langs. Wij staan u graag te woord.


« Terug naar de fotoalbums

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer in volle gang. Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat er zaterdagavond 3 Juni 2017 om 19:00uur een BBQ op het programma voor de campinggasten. Lijkt het u als campinggast leuk om te komen bbq-en, bent u van harte welkom! Voor aanmelding is gewenst.

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info: www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN