Gezellige BBQ 3 augustus

31 Juli 2013

A.s. zaterdag 3 augustus staat er weer een gezellige gezamelijke BBQ op het programma, voor de aanwezige campinggasten. Heerlijk eten, voor ieder wat wils.

Aanvang 18:30uur in en om de Huuskamer. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om uw eigen borden en bestek mee te willen nemen?

De bbq wordt u gratis aangeboden, kom dus gezellig langs! Consumpties zijn voor eigen rekening. Graag voor tijd even aanmelden via het formulier wat u ontvangen hebt.

Vriendelijke groeten,

Fam vd Wetering« Terug naar het nieuwsoverzicht

Uitgelicht

Het campingseizoen is weer in volle gang. Wij hopen u dan ook weer te verwelkomen in Mooi Nieuw-Moscou!

Als aanstaande campingactiviteit staat er zaterdagavond 3 Juni 2017 om 19:00uur een BBQ op het programma voor de campinggasten. Lijkt het u als campinggast leuk om te komen bbq-en, bent u van harte welkom! Voor aanmelding is gewenst.

Mocht u in Nieuw-Moscou willen vertoeven, of de omgeving eens willen meemaken zonder te moeten kamperen, dan is er tevens de mogelijkheid voor Bed & Breakfast bij ons. Voor meer informatie: B&B Nieuw-Moscou 

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke retroscooter te huren vanaf de camping, zie voor meer info: www.scooterverhuur-drenthe.nl

Zie nieuws voor verdere informatie.

Vriendelijke groeten,

Fam van de Wetering

Camping Nieuw Moscou
SVR
NFN